BiKelime’de hesabınızı ve hesabınıza bağlı tüm verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamaya erişiminiz yoksa bikelimedestek@gmail.com adresine, giriş yaptığınız Google hesabının e-posta adresinden bir silme talebi gönderebilirsiniz. Talebiniz en geç 30 gün içinde işleme alınır ve sonuçlandığında size bilgi verilir.
Hesabınızı sildiğinizde şu veriler buluttan kalıcı olarak silinir:
Bu verilerin silinmesinde herhangi bir bekletme (grace period) uygulanmaz; silme işlemi geri alınamaz.
Uygulamayı yalnızca kendi cihazınızda kullandıysanız (giriş yapmadıysanız), hiçbir veriniz sunucularımıza gönderilmez. Bu durumda uygulamayı kaldırmanız cihazınızdaki tüm verileri siler.
Her türlü soru ve talep için: bikelimedestek@gmail.com